Tuotteet

Glögi

Tuotteittemme uusin tulokas on UitamonTuvan Vaalea Glögi: omena- ja valkoherukkatäysmehuista valmistettu appelsiininkuoripalalla, kanelilla ja kardemummalla maustettu tiiviste. Glögi valmistetaan tilamme omista sekä naapuriviljelijöiden raaka-aineista Riekon Marjatilalla Pylkönmäellä.

Lämmin glögi maistuu parhaiten Jouluna mutta se sopii myös talvisen ulkoiluretken lämmikkeeksi. Hauskan ”pikasiman” saat yhdistämällä glögitiivisteeseen kivennäisvettä ja ”baarimikoille” glögitiivisteemme tarjoaa mielenkiintoisen haasteen.

Lahjapakkaus

Glögilahjapakkauksemme kaikki tuotteet ovat keskisuomalaista alkuperää. Lahjapakkaukset sisältävät joko kaksi glögipulloa ja 4 kpl lasinalusia tai glögipullon, kynttilän ja lasinaluset. Kynttilät ovat multialaisen Kynttiläpaja Kalevantulen valmistamia. Lasinaluset on stanssattu Koskenpään Huopatehtaalla.
Lahjapakkaukset, glögikanisterit sekä -tukkupakkaukset myymme suoraan tilalta. Glögiä myyvät kaupat löytyvät Facebook-sivuiltamme.


Varhaisperuna

Varhaisperunan satokausi kestää tilallamme Juhannuksesta heinäkuun loppuun. Viljelyksessä oleva lajike on Arielle.

Tuoreet, samana aamuna nostetut perunat toimitetaan myytäviksi lähiseudun kauppoihin päivittäin. Suuremmat erät voi varata suoraan tilalta.


Musta- ja punaherukka

Herukoiden satokausi ajoittuu elokuulle. Tilalla viljelyssä olevat mustaherukkalajikkeet ovat Öjebyn sekä noin viikon myöhemmin kypsyvä Mortti. Punaherukan lajike on Punainen Hollantilainen. Kaikki herukkalajikkeet sopivat sekä tuorekäyttöön että säilöttäviksi.

Herukat poimitaan pääasiassa koneella. Ennakkoon varatut marjat toimitetaan asiakkaille poimintapäivänä. Asiakkailla on myös mahdollisuus poimia marjansa itse. Suuremmille jalostajille ja tukkureille herukat myydään Peltomarjat Osuuskunnan kautta.


Omena

Uitamon omenakauden avaa herukoiden kanssa yhtä aikaa kypsyvä Pirja. Myöhemmin syyskuulla kypsyvät syyslajikkeet: Snyg, Samo ja Sariola. Kesä- ja syysomenat kannattaa syödä tuoreina.

Omenat ovat myynnissä satokaudella lähiseudun kaupoissa ja suoramyyntipisteissä.lahjapakkaus Mustaherukka Omenat